POC در دوربین مداربسته

POC در دوربین مداربسته | کاربرد، نوع عملکرد و ویژگی های POC
آنچه در این نوشته خواهیم گفت

امروزه بسیاری از مردم از دوربین های مداربسته برای نظارت و همینطور تامین امنیت مکان های مهم استفاده می کنند.

حال بسیار مهم است که این دوربین ها چه تکنولوژی هایی دارند و چه تکنولوژی را ساپورت می کنند. جالب است بدانید که در تمامی دوربین های مداربسته هایک ویژن، امکاناتی وجود دارد که بسیاری از مردم حتی از وجود آنها با خبر نیستند.

حال یکی از این تکنولوژی های کار آمد در استفاده از دوربین مداربسته را برای شما عزیزان به طور کامل شرح می دهیم.

POC چیست ؟

POC مخفف کلمات Power Over Coaxial می باشد که در دوربین های TVI و DVR کارایی دارد.

تکنولوژی POE که برای دوربین های تحت شبکه تولید و ساخته شد، بسیاری از مردم به سبب صرفه جویی در مصرف انرژی، از این نوع تکنولوژی استقبال زیادی کردند.

حال امروزه و با گذشت زمان، تکنولوژی POC برای دوربین های آنالوگ نیز تولید شده است. چرا که امروزه طرفداران دوربین های آنالوگ نیز روز به روز بیشتر می شود و به همین دلیل، تولید یک فناوری و تکنولوژی برای صرفه جویی در مصرف انرژی بسیار کار پسندیده و پر طرفداری می باشد.

تکنولوژی POC چیست ؟

تکنولوژی POC چیست ؟

نوعی فناوری و تکنولوژی دوربین مداربسته برای تامین برق آن می باشد، که با کمک دستگاه های DVR و کابل کواکسیال توانسته است، حجم کابل کشی را به حداقل برساند.

این تکنولوژی سبب صرفه جویی در مصرف برق مورد استفاده قرار می گیرد، به طوری که با استفاده از این تکنولوژی دیگر کابل های جداگانه و منبع تغذیه مجزا برای هر دوربین معنا ندارد و باعث کاهش مصرف انرژی می شود.

عملکرد تکنولوژی POC

در نوع عملکرد تکنولوژی POC با POE تفاوت اندکی احساس می شود و در واقع تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند.

تنها تفاوت بین آنها این است که در تکنولوژی POE از دو رشته سیم برای تغذیه دستگاه ها استفاده می شود اما در حالی که در نصب تکنولوژی POC از رشته های اضافی در کابل کواکسیال خبری نیست و برق از همان مغزی و سپر کابل به دستگاه ها ارسال می شود.

در این تکنولوژی سیگنال تصاویر دوربین مداربسته توسط انکودر ( انکدر ) بر روی ولتاژ ارسالی قرار می گیرد و در محل دریافت و مقصد، سیگنال های کد گذاری شده که توسط دیکدر می باشد، به صورت سیگنال تصاویر دیجیتالی نمایش داده می شود.

کاربرد تکنولوژی POC

کاربرد تکنولوژی POC

کاربرد این تکنولوژی صرفا برای صرفه جوی در مصرف انرژی دوربین های مداربسته می باشد که همین موضوع سبب این شده است تا کاربران زیادی به این تکنولوژی علاقه مند شوند و از هزینه های برقی و انرژی آسوده خاطر باشند.

این تکنولوژی صرفا در سیستم آنالوگ مورد استفاده قرار می گیرد و برای دوربین های تحت شبکه تکنولوژی دیگری با نام POE وجود دارد.

بسیاری از هموطنان نگران خرابی و یا مشکل ساز بودن دستگاه هستند که هایک ویژن توانسته است با قرار دادن گارانتی معتبر بر روی محصولاتش این مشکل و نگرانی را کاملا بر طرف کند. برای اطلاعات بیشتر می توانید به صفحه گارانتی هایک ویژن مراجعه کنید.

محدودیت های تکنولوژی POC

اینکه تکنولوژی POC مزایای بسیاری دارد کاملا مشخص است، اما تمامی تکنولوژی ها و فناوری ها محدودیت هایی دارند که نمی توان آنها را نادیده گرفت.

تکنولوژی POC هم مانند بسیاری از دیگرر فناوری ها، محدودیت هایی را برای کاربران بوجود می آورد. برای استفاده از این تکنولوژی باید از دستگاه های آنالوگ استفاده کنید ولی اما این محدودیت به همینجا خلاصه نمی شود. لازم به ذکر است که دستگاه های آنالوگ شما نیز باید از این تکنولوژی پشتیبانی کنند.

در محدودیت دوم باید این موضوع را مطرح کرد که دستگاه DVR شما باید خروجی POC را دارا باشد و در صورتی که این دو محدودیت رعایت نشود، امکان استفاده از این تکنولوژی برای کاربران ممکن نیست. لذا باید از دستگاه های آنالوگ به روز برای اینکار استفاده کنید که قابلیت های مطرح شده را داشته باشند.

سیستم های POC همچنین دارای محدودیت اندازه کابل نیز هستند که به شما فقط تا ۲۰۰ متر امکان کابل کشی می دهد و در غیر اینصورت و با بیشتر بودن مسافت باید از کابل برق جداگانه ای استفاده کنید.

مزایای استفاده از تکنولوژی POC

همانطور که هر فناوری و تکنولوژی محدودیت هایی دارد، مزایایی در آن وجود دارد، که در این بخش به طور کامل به تمامی مزایای این فناوری می پردازیم.

مزایای تکنولوژی POC عبارتند از :

  • زمان نصب و توسعه کوتاه
  • کاهش هزینه در لوازم جانبی برای نصب دوربین که بدین منظور است که سیستم شما دیگر به منبع تغذیه و کابل های برق و اتصالات نیازی ندارد. شما می توانید برای اطلاع از قیمت های محصولات به صفحه لیست قیمت هایک ویژن مراجعه کنید.
  • تعداد کابل های کمی استفاده می شود که بدین ترتیب باعث صرفه جویی در فضا می شود.
  • مقاوم سازی سیستم های آنالوگ
  • این فناوری نسبت به کابل های UTP سیگنال ها را چندین برابر انتقال می دهد.
  • اختلالات برقی و خرابی های ناشی از نوسانات سیگنال ها را هدایت می کند و باعث جلوگیری از آسیب به دستگاه شما می شود.
  • همواره ویژگی های جدیدی به آن افزوده می شود.
  • می توان با استفاده از این تکنولوژی، صدا ها و زنگ ها را از طریق یک کابل هدایت کرد و همینطور تصاویر را با استفاده از POC می توان به حالت ۴K مدیریت کرد.

تکنولوژی POC چه سیستم هایی را ساپورت می کند ؟

تکنولوژی POC چه سیستم هایی را ساپورت می کند ؟

سیستم هایی که این تکنولوژی ساپورت می کند، سیستم های آنالوگ نسل جدید می باشد.

دوربین های آنالوگ HDCVI، AHD و HDTVI که قابلیت پشتیبانی تکنولوژی POC را ندارند، نمی توانند مورد استفاده قرار بگیرند.

معمولا در مشخصات فنی دستگاه هایی که این سیستم را پشتیبانی می کنند، کلمه POC Support را می توان مشاهده کرد.

در برخی از تجهیزات الکترونیکی نیز می توان از تکنولوژی POC Extrnal استفاده کرد. این دستگاه مانند ماژول های داخلی در دوربین های مداربسته می تواند تصاویر، صدا، سیگنال های کنترلی و جریانات برق را به تنهایی بر روی یک کابل انتقال دهد.

تفاوت تکنولوژی های POC و POE

تفاوت نچندانی که بین این دو فناوری وجود دارد را برای شما به طور مختصر و مفید شرح می دهیم تا با آگاهی کامل از این تکنولوژی ها استفاده کنید.

پورت ها سیگنال های متفاوت

تفاوت این دو تکنولوژی در سیگنال ها به این صورت می باشد که، POC سیگنال ها را با کابل کواکسیال انتقال می دهد و تکنولوژی POE با کابل های شبکه این عمل را انجام می دهد.

تفاوت در برد و قدرت انتقال تصاویر

حداکثر برد در تکنولوژی POE به ۱۰۰ متر می رسد اما در حالی که POC می تواند تا ۲۰۰ متر برد داشته باشد تا سیگنال را به راحتی انتقال دهد.

تفاوت از نظر پشتیبانی

در تکنولوژی POE امنیت بالا تری را در اختیار داریم که از علل آن می توان به تحت شبکه بودنش اشاره کرد اما در فناوری POC در زمان و همینطور انرژی بیشتری صرفه جوی می شود.

POC بهتر است یا POE ؟

در واقع هر یک از این تکنولوژی ها کارایی خاص خود را دارند و تفاوتی در عملکرد آنها صورت نمی گیرد. کاملا مشخص است که اگر هزینه برایتان مهم تر باشد باید POC خریداری کنید و همینطور اگر قیمت اهمیتی نچندان دارد می توانید از POE بهره ببرید. از لحاظ قیمتی POC قیمت مقرون به صرفه ای نسبت به تکنولوژی POE دارد.

در کارایی نیز تفاوت چندانی احساس نمی شود مگر در طول برد، در غیر اینصورت هر دو می توانند گزینه مناسبی برای خرید باشند.

برای اطلاعات و مجموعه سیستم هایی که قابلیت POC دارند می توانید به صفحه محصولات POC مراجعه کنید.

سوالات متداول

POE بهتر است یا POC ؟

هردو کارایی و عملکرد یکسانی دارند ولی می توانید برای اطلاعات بیشتر در این رابطه به صفحه ما مراجعه کنید.

POC چیست ؟

نوعی تکنولوژی در دوربین های مداربسته می باشد که برای صرفه جویی در برق و تغذیه آنها به کار گرفته می شود. برای اطلاعات بیشتر به این صفحه مراجعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *