WDR در دوربین مداربسته

WDR در دوربین مداربسته
آنچه در این نوشته خواهیم گفت

دوربین های مداربسته جهت بالا بردن سطح امنیت در خانه ها و محل کارها ساخته و وارد بازار شده اند.

بطور مثال هر دوربین مداربسته که به دست انسان ها رسید دارای یک سری از نقاط ضعف هایی بود که به مراتب دچار تغییر و تحولاتی شد و توانست به یک ابزار حیاتی و مهم تبدیل شود.

وجود تکنولوژی های مختلف در دوربین های مداربسته باعث پیشرفت چشمگیر در زمینه تولید و مصرف و همچنین بوجود آمدن انواع گوناگون آن که هر یک می تواند پاسخگوی یک سری از نیاز های بشر باشد.

هایک ویژن می تواند با توجه به نیاز شما دوربین های مداربسته مناسب را در اختیارتان قرار دهد تا لذت تجربه خرید یک دوربین مداربسته منحصر به فرد را به شما هدیه دهد.

منظور از WDR چیست ؟

معنای لغو WDR مخفف Wide Dynamic range (دوربین مداربسته پلاک خوان) می باشد و زبان فارسی به معنای طیف گسترده پویا شناخته می شود. حال که با نام کامل آن آشنا شده ایم، می خواهیم به کاربرد آن بپردازیم.

همانطور که می دایم نور عنصر اصلی برای ثبت تصاویر می باشد و امروزه سازندگان در تلاش هستن که دوربین های مداربسته ای را تولید کنند که در همه شرایط نوری بتواند تصاویر با کیفیت را ارائه دهند.

وجود WDR در وحله اول برای ثبت تصاویر در شرایط نوری متفاوت با جزئیات بیشتر است.

دوربین های مداربسته ای که دارای این تکنولوژی هستند توانایی دارند که در هر زمان تصاویری ثبت کنند که عوامل تاثیر گذار نوری نتواند روی کیفیت آن تاثیر منفی بگذارند.

در تعریفی ساده تر WDR : همانطور که می دانیم نور به هم جا مقدار یکسان نمی تابد و اصولا بخشی در سایه قرار دارد که رنگ تیره تری دارد و بخشی در روشنایی قرار می گیرد و که شفافیت و وضوح خوبی دارد. در این هنگام WDR وارد عمل شده و با برقرار کردن تعادل میان تضاد سایه روشن یک تصویر با نور متعادل به ما تحویل می دهد.

توجه داشته باشید، شما می توانید انواع دوربین مداربسته را با قیمت مناسب تهیه نمایید، کافیست به صفحه لیست قیمت هایک ویژن مراجعه کنید تا از به روز ترین قیمت های دوربین مداربسته مطلع شوید.

انواع WDR در دوربین مداربسته

انواع WDR در دوربین مداربسته

همانطور که در بالا اشاره کردیم با WDR آشناییت پیدا کردید حال می خواهیم به انواع آن بپردازیم تا با آگاهی کامل بتوانیم یک WDR مناسب برای دوربین مداربسته تهیه بنمایید.

L-WDR

در این حالت از WDR از یک CCD استفاد می شود. به عنوان مثال اگر دوربین مداربسته قابلیت دارد تا ۴۰ فریم در ثانیه را دارد در فریم های فرد سرعت اکسپوژر (Exposure) را کاهش می دهد و در ازاش Gamma را افزایش می دهد.

پس در نتیجه با انجام فرآیند کاهش Exposure و افزایش Gamma وضوح بخش های تاریک را از بین می برد و سپس این دو تا فریم را با هم تلفیق می نماید و نور تصویر را به تعادل می رساند.

مزایا L-WDR

در این روش می توانیم با انجام فرآیندی یک تصویر با نور مناسب و وضوح بالا داشته باشیم.

معایب L-WDR

متاسفانه این روش در کنار کاربردی بودن معایبی نیز دارد بطور مثال دوربین توانایی دارد در ثانیه ۴۰ تا فریم تصویر ثبت کند اما با استفاده از نوع فرآیند تعداد تصاویر به ۲۰ تا فریم می رسد و نصف می شود.

S-WDR

این نوع WDR می تواند همزمان دو تصویر یکی را با Exposure بیشتر یکی کمتر را تهیه کند.

از نظر زمانی نیز تلفیق ۱/۴ نرخ فریم کمتر از Single Scan CCD را برای تهیه تصویر صرف می کنند و همین دلیل باعث می شود نرخ فریم کلی فقط ۳/۴ حالت عادی باشد البته در مقایسه با L-WDR سرعت کمی بیشتری دارد.

مزایای S-WD : داشتن سرعت بیشتر در تهیه عکس.

معایب S-WD : داشتن قیمت بالا به نسب سایر نوع WDR.

D-WDR

در این نوع WDR تصویر دوربین مداربسته دستکاری دیجیتالی می شوند. این روش کیفیت را بهبود می بخشد اما باید توجه داشت که در این روش نقاطی که بسیار تیره و یا روشن هستند مشخص نخواهد بود.

مزایای D-WDR : این روش به نسبت WDR برتری هایی داردهمانند استفاده هم زمان با خاصیت DIS و نرخ فریم تصویر را کاهش نمی دهد به همین دلال تولید کنندگان نمیتوانند بطور کامل از این نوع استفاده نکنند.

معایب D-WDR : این روش در مقایسه با روش های بالایی که ذکر شد از کیفیت پایین تری برخوردار است.

بسیاری از خریداران بعد از استفاده دوربین های مداربسته متوجه یکسری اختلالات در عملکرد آن می شوند که در آن زمان به دلیل نبود گارانتی مناسب نمیتوانند کاری از پیش ببرند، اما اگر دوربین های مداربسته خود را از شرکت هایک ویژن تهیه نمایند می توانند هر زمان از گارانتی استفاده کنند کافیست فقط به صفحه گارانتی هایک ویژن مراجعه نمایند.

چرا از WDR در دوربین مداربسته استفاده می کنند؟

چرا از WDR در دوربین مداربسته استفاده می کنند؟

وجود WDR یک امتیاز مثبت برای دوربین های مداربسته بشمار می رود. این تکنولوژی می تواند در مکان های مختلف بسیاری از کارها را برای ما آسان تر کنند. در این بخش می خواهیم بخشی از کاربرد WDR در محیط های داخلی و خارجی مورد بررسی قرار دهیم.

استفاده در محیط بیرونی

در محیط های بیرونی بطور میانگین محدوده نور طبیعی از ۰.۰۰۱ تاریک مطلق تا ۱۰۰۰۰۰هوای آفتابی با واحد لومن اندازه گیری می شود.

در واقع در فضاهای بیرونی همانند حیاط ها، در قسمت بالای مغازه ها، و… دوربین های منداربسته نصب می گردد و امنیت محدوده مشخصی را تامین می نمایند. در این هنگام WDR می تواند نقش کمکی خوبی برای ثبت تصاویر با وضوح و کیفیت بالا داشته باشد.

استفاده در محیط داخلی

در محیط های داخلی بازه نوری بین ۱۰ تا چند صد لومن بیشتر نیست.

همچنین در مکان هایی که دوربین مداربسته در مقابل منبع نور مثل پنجره یا درب ورودی باشد تصاویر کاملا ضد نور هستند یعنی تاریک و غیر قابل تشخیص و فقط تصاویز بیرون روشن است و سوژه نامشخص بنظر می آید.

دلیل رخ داد این اتفاق عدم تطابق در سرعت دریافت تصویر پر نور و کم نور و اختلاف بین نور در داخل و خارج شاتر دوربین مداربسته می باشد.

به همین دلیل استفاده از WDR را در دوربین های مداربسته ای که در فضای سرپوشیده همانند داخل مغازه ها، کارخانه ها، شرکت ها و… لازم می باشد.

برای مشاهده محصولاتی که از این قابلیت پشتیبانی می کنند می توانید به صفحه دوربین های مداربسته WDR مراجعه کنید.

WDR از نظر تکنولوژی در دوربین های مداربسته آنالوگ و تحت شبکه

بطور کلی از WDR در دو نوع دوربین مداربسته آنالوگ و تحت شبکه وجود دارد. این یک خبر خوشحال کننده برای افرادی است می توانند با داشتن هر کدام از این دو نوع دوربین مداربسته به راحتی از این قابلیت استفاده کنند بدون اینکه نیاز به تهیه تجهیزات اضافی و یا خرید دوربین مداربسته دیگر داشته باشند.

چرا باید از WDR در دوربین مداربسته استفاده شود ؟

وجود WDR برای افرادی که به کیفیت تصاویر اهمیت می دهند بسیار مهم است می تواند یک آیتم حیاتی باشد.

انواع WDR در دوربین مداربسته ؟

WDR ها بطور کلی به سه دسته تقسیم می شوند که هر یک می تواند یک تاثیر مهم برای ثبت تصاویر داشته باشند در این مقاله ما انواع آن را مورد بررسی قرار داده ایم تا شما با آگاهی کامل WDR مناسب خود را تهیه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *