امروزه بسیاری از مردم از دوربین های مداربسته استفاده می کنند و همچنین در شرایطی که دسترسی آنها به دوربین ها دشوار می باشد باید راه حلی برای انتقال تصاویر بر روی موبایل و یا کامپیوتر پیدا کنند.
همچنین بسیاری از کاربران دوربین های مداربسته هایک ویژن همواره در محل نصب دوربین ها حضور ندارند و همین امر موجب می شود تا تصاویر دوربین را بر روی صفحه نمایشگر دیگری ارسال و دریافت کنند.
انواع روش انتقال تصاویر دوربین مداربسته
انتقال تصاویر دوربین مداربسته از ۲ روش انجام می شود که به راحتی با استفاده از این دو روش می توان تصاویر دوربین های امنیتی را به دستگاهی دیگر انتقال داد.
حال در ادامه تمامی توضیحات در رابطه با انتقال تصاویر و روششان را به شما ارائه می دهیم.
روش IP STATIC
شما برای انتقال تصاویر با روش IP Static نیاز به یک سرویس DNS دارید، شما برای انتقال تصاویر با روش IP Static نیاز به یک IP مشخص هم نیز دارید و لازم به ذکر است که شما نمی توانید هیچ گاه IP ثابتی بر روی دستگاه خود داشته باشید، چرا که با هر بار اتصال و یا حتی خاموش و روشن کردن مودم اینترنتان، IP شما نیز تغییر می کند.
بنابر این باید با استفاده از ISP که از اینترنت تهیه کرده اید درخواست IP Static و یا IP Valid بدهید تا از یک آی پی ثابت برای انتقال تصاویر خود استفاده کنید در غیر اینصورت امکان انتقال تصاویر در این روش امکان پذیر نمی باشد.
روش P2P
در این روش انتقال تصاویر به صورت رایگان و مبتنی بر شناسه سیستم می باشد.
انتقال تصاویر در این روش بسیار آسان می باشد و نیازی به امکانات و تجهیزات خاصی ندارد. در روش انتقال تصاویر P2P سرور واسطی وجود دارد که شرکت سازنده هر دستگاه، برای آنها در نظر گرفته است تا کاربران بتوانند به راحتی از راه دور به آن سرور از طریق پسوردی که انحصاراً برای هر دستگاه شناخته شده است، متصل شوند و تصاویر را مشاهده کنند.
در این روش تمامی کاربران بدون نیاز به یک IP ثابت می توانند عمل انتقال تصاویر را انجام دهند.
انتقال تصویر P2P چیست ؟
شرکت های سازنده دوربین های مداربسته روشی را در اختیار کاربران خود قرار داده است تا هر کاربر به صورت کملا استاندارد و آسان، بتواند انتقال تصاویر را انجام دهد.
حال یکی از این روش های مرسوم و مناسب، روش P2P می باشد.
P2P مخفف کلمه Peer to Peer می باشد و زیر شاخه ای از سیستم ابری محسوب می شود.
پورت انتقال تصویر
هنگامی که تصاویر را با روش P2P انتقال می دهید باید از نرم افزار هایی استفاده کنید که در دستگاه DVR تعریف شده باشند و در هر نرم افزاری این پورت ها متفاوت می باشند.
لازم به ذکر است که روش های متفاوتی برای انتقال تصاویر وجود دارد که در دستگاه های DVR و NVR متفاوت می باشد. برای اینکه بدانید چه تفاوتی میان این دو دستگاه می باشد، دکمه زیر را لمس کنید.
دقت داشته باشید که در هنگام تغییر پورت باید از اعدادی از بین ۱ تا ۶۵۵۳۵ باشد. در دنیای کامپیوتری تعداد ۶۵۵۳۵ پورت وجود دارد که شما باید پورت مورد نظرتان را به درستی وارد کنید تا اتصال بین دستگاه ها را ایجاد کنید.
برای اطلاع از قیمت محصولاتی با این قابلیت به صفحه لیست قیمت هایک ویژن مراجعه کنید.
در ادامه نام نرم افزار های انتقال تصاویر را با پورت مشخصشان به شما عزیزان شرح می دهیم.
- kmeye با پورت ۹۰۰۰ و یا ۱۵۹۶۱
- Ezeme با پورت ۱۸۰۰۴
- Naway با پورت ۱۸۰۰۴
- Vmeye با پورت ۳۴۵۶۷ و یا ۳۴۵۹۹
- Emeye با پورت ۳۴۵۶۷
- Meye با پورت ۱۰۰ و یا ۳۴۵۶۷
- Hiview با پورت ۳۴۵۹۹
- Tmeye با پورت ۱۰۱ و یا ۱۱۱
- Zmeye با پورت ۳۳۵۷
- DVR Mobile با پورت ۶۸۰۲
- Vmeye Super با پورت ۳۴۵۶۷
- Real View Pro با پورت ۸۱۰۱
- DVR See See با پورت ۸۱۰۱
- General DMSS با پورت ۳۷۷۷۷
- QMeye با پورت ۵۸۰۱
- Veye با پورت ۵۸۰۱
- ASee با پورت ۸۸۸۸ و یا ۷۷۷۷
- NVPlayer با پورت ۷۷۷۷ و یا ۸۸۸۸
- Nvsip با پورت ۹۱۰۱
- ATVCloud با پورت های ۸۰۰۰، ۳۴۵۶۷، ۹۱۰۱
انتقال تصویر با روش P2P روی موبایل
در این روش به راحتی به واسطه سرور معرفی شده توسط شرکت سازنده می توانید دستگاه تلفن همراه خود را به دوربین ها متصل کنید و تمامی تصاویر را در دور ترین نقطه و در داخل تلفن همراه خود مشاهده کنید.
این روش، روشی ساده و همچنین کار آمد می باشد که برای کسانی که به مانیتور نصب شده در محل دوربین های مداربسته دسترسی ندارند بسیار مفید می باشد.
آموزش انتقال سرویس با روش P2P
در ابتدا باید این موضع را مطرح کنیم که بهتر است برای انجام اینکار به متخصصین این حرفه مراجعه کنید اما با این حال برای علاقه مندان به یادگیری و کسانی که می خواهند در این زمینه اطلاعاتی کسب کنند آموزشی را برای شما شرح می دهیم.
لازم به ذکر است که این سرویس کاملا رایگان می باشد و توسط شرکت سازنده دوربین ها در دسترس کاربران قرار می گیرد و نیازی به پرداخت هزینه برای IP های ثابت نیست.
در این روش ابتدا باید نرم افزار مربوطه که در ابتدای مقاله نام برده ایم را نصب کنید.
با وراد شدن در برنامه ای که نصب کرده اید مانند عکس نمونه عمل کنید.
سپس با صفحه ای رو به رو می شوید که باید گزینه بعلاوه و یا مثبت را بزنید. حال در منوی باز شده اگر نام اکانت و رمز ورود دستگاه ضبط را تغییر داده اید تیک گزینه Advanced را فعال کنید.
حال تمامی اطلاعات دستگاه از جمله شماره سریال دستگاه و نام دلخواه خود را انتخاب کنید. در صورت لزوم می توانید پسووردی هم تعبیه کنید اما پیشنهاد نمی شود.
نام کاربری خود را با کلمه Admin پر کنید.
هر دستگاه ضبطی بارکد خاص خود را دارد. برای اسکن باید بارکد SN را انتخاب کنید و سپس تصاویر به صورت کامل بر روی دستگاه شما نمایش داده می شوند.
مزایای روش P2P
از جمله مزایای روش P2P عبارتند از :
- ساده بودن نصب و انتقال تصاویر در این روش از مزایای آن می باشد.
- کم هزینه بودن این روش، این روش را از باقی روش ها متمایز کرده است.
- نیازی به مدیریت تمام وقت نیست و هر کاربری مدیر دستگاه خود می باشد.
مزایای روش IP Static
از جمله مزایای این روش عبارتند از :
- تنها کسی می تواند تصاویر را دریافت کند که IP یکتا و ثابت به آن اختصاص داده شده است.
- سرعت انتقال تصاویر در این روش بالا می باشند، چرا که در این روش تصاویر به یک دستگاه انتقال داده می شود.
تنظیمات میکروفون در dvr
دوربین های مداربسته زیادی وجود دارند که قابلیت ضبط صدایشان فعال نیست.
حال اگر دستگاه شما از این قابلیت پشتیبانی می کند و یا می خواهید بدانید که آیا دستگاه شما از قابلیت ضبط صدا پشتیبانی می کند یا خیر، به صفحه تنظیمات میکروفون در dvr مراجعه کنید.
سوالات متداول
استفاده از روش P2P برای انتقال تصاویر مناسب است ؟
این روش بسیار ساده می باشد و تمامی کاربران می توانند به راحتی از نصب آن بهره ببرند. همچنین این روش بسیار کم هزینه تر از سایر روش ها می باشد.
مزایای انتقال تصاویر بر روی تلفن همراه چیست ؟
از جمله مزایای آن می توان به دسترسی آسان در هر نقطه به دوربین های مداربسته اشاره کرد و مدیریت و نظارت بر مکان های دور از دسترس به آسانی امکان پذیر می باشد.