منظور از DWDR در دوربین‌ های مداربسته چیست؟

منظور از DWDR در دوربین‌ های مداربسته چیست؟ | کاربرد DWDR
آنچه در این نوشته خواهیم گفت

امروزه با پیشرفت تکنولوژی و حرکت به سمت بهتر شدن و روی کار آمدن برخی از امکانات جدید باعث شده است که خیلی از ناهنجاری‌ هایی که در طول شبانه روز اتفاق می افتد تا حدودی خنثی شود.

از جمله وسایل کاربردی که با تولید آن کمک زیادی به جامعه شده است، دوربین‌ های مداربسته می‌ باشد.

حضور این دوربین ‌ها بسیاری از مشکلات، از جمله سرقت‌ ها را تا حدودی کاهش داده است.

معمولا از دوربین ‌های مداربسته در قسمت ‌های مختلفی مورد استفاده قرار می ‌گیرند و بنا به نوع استفاده از آن دارای شکل و کاربرد های متفاوتی می ‌باشند.

دوربین‌ های مداربسته دارای قابلیت‌ های متفاوتی می ‌باشند که در این محتوا به بررسی دو قابلبیت DWDR و WDR می‌ پردازیم.

هایک ویژن با داشتن سابقه درخشان در زمینه خرید و فروش انواع دوربین های مداربسته می تواند انتخاب مناسبی برای خریداران باشد.

حتما برایتان سوال پیش آمده است که منظور از DWDR و WDR چیست؟ اگر بیشتر می‌ خواهید با دوربین ‌های مداربسته و DWDR و WDR آشنا شوید من را تا انتهای این محتوا همراهی کنید.

دو قابلبیت DWDR و WDR در دوربین‌ های مداربسته

DWDR و WDR دو قابلیت در دوربین‌ های مداربسته است که عملکرد هر دو به یک شکل بوده و فقط از لحاظ میزان کیفیت کار با یکدیگر متفاوت می ‌باشند.

اگر بخواهیم کمی ریزبینانه ‌تر به DWDR بنگریم، درمیابیم که منظور از DWDR یعنی محدوده‌ ی گستره دینامیکی به صورت دیجیتال در دوربین‌ های مداربسته (منظور از بازه دینامیک، یکی از ویژگی ‌های دوربین‌ های مداربسته می ‌باشد که قادر است میزان توانایی دوربین را در به نمایش کشاندن تصویر در شدت نورهای متفاوت به تصویر بکشاند.

بر همین اساس هرچه این بازه در دوربین ‌های مداربسته بیشتر باشد، کیفیت عکس بیشتر است.

میزان این بازه در دوربین‌ های مداربسته با قابلبت WDR معادل ۱۰۰ دسی بل است که نشان دهنده‌ی کیفیت بالای آن می‌باشد، هر دو قابلیت در دوربین‌ های مداربسته دارای توانایی عکس برداری در محیط‌ هایی با میزان نورهای متفاوت را دارا می‌ باشند ولی عکس برداری توسط قابلیت WDR نسبت به DWDR از کیفیت بالاتری برخوردار است.

 عمل عکس برداری توسط DWDR در دوربین‌ های مداربسته به این صورت است که در یک محیط با میزان نورهای متفاوت، عکس برداری با دو سرعت متفاوت ( یعنی سرعت در دور کند و سرعت در دور ملایم) انجام می ‌شود و در نهایت بر اساس تلفیق عکس‌ ها بهترین نوع عکس از لحاظ شدت نور و کیفیت را ارائه می‌دهد. در ادامه این محتوا به بررسی دقیق‌تر کاربرد DWDR می‌ پردازیم.

کاربرد DWDR چیست ؟

کاربرد DWDR چیست ؟

همان طور که در قسمت بالا توضیح دادیم، دوربین‌ های مداربسته دارای دو قابلیت متفاوت DWDR و WDR هستند.

اگر قصد دارید محیطتان را با دوربین‌های مداربسته امن نمایید، در ابتدا به اهمیت آن محیط فکر کنید. اگر محیط مورد نظر از شدت اهمیت بالایی برخوردار است مانند بانک، طلا فروشی، انواع فروشگاه‌های خودرو و… از دوربین‌ های مداربسته با قابلبت WDR استفاده نمایید.

اگر محیطی که قصد دارید در آن از دوربین ‌های مداربسته استفاده نمایید از شدت اهمیت کمتری برخوردار است، مانند نصب دوربین در ساختمان ‌های مسکونی، نصب دوربین در محیط مدرسه، مهد کودک، اداره و… ترجیحا بهتر است از دوربین‌ های مداربسته با قابلیت DWDR استفاده کنید.

مقایسه DWDR با WDR

 حتما برایتان سوال پیش آمده است که علت این تمایز در انتخاب چیست؟ و یا به چه دلایلی از این قابلیت در دوربین مداربسته استفاده می شود.

در این بخش می خواهیم به این دلایل بپردازیم، پس همراه ما باشید.

از نظر قیمت

قیمت دوربین‌ های مداربسته با قابلیت DWDR از قیمت کمتری نسبت به دوربین ‌های مداربسته با قابلیت WDR برخوردار می‌باشد.

به همین می توان از این قابلیت استفاده نمود به دلیل مقرون به صرفه بودن در مقایسه با سایر قابلیت های موجود.

قیمت دوربین های مداربسته در زمان حال دارای نواسات بسیاری می باشد و یافتن یک شرکت معتبر برای خریدی مطمئن کار راحتی نیست به همین دلیل شما می توانید برای اطلاع از آخرین قیمت دوربین مداربسته به صفحه لیست قیمت هایک ویژن مراجعه نمایید.

از نظر کیفیت

دوربین ‌های مداربسته با قابلیت DWDR از کیفیت کمتری نسبت به دوربین‌ های مداربسته با قابلیت WDR برخوردار هستند.

قابلیت WDR می تواند به دلیل بالا بودن میزان خروجی انتخاب بهتری برای بسیاری از عموم باشد.

در محیط ‌هایی که شدت نور خیلی زیاد است، ترجیحا بهتر است از دوربین‌ های مداربسته با کیفیت WDR استفاده نمایید. چرا که WDR توانایی آن را دارد که در محیط‌ هایی با شدت نور بالا واضح‌ترین عکس‌ها را ارائه دهد.

از نظر کارکرد

کارکرد دوربین ‌های مداربسته با قابلیت DWDR به صورت نرم افزاری است اما کارکرد دوربین ‌های مداربسته با قابلیت WDR به صورت سخت افزاری است. به همین علت در بیشتر مکان‌ های مهم از دوربین ‌های مداربسته با قابلیت WDR استفاده می ‌کنند.

دامنه‌ی دینامیکی دوربین‌ های مداربسته با قابلیت DWDR، ۶۰ الی ۷۰ دسی بل است. اما دامنه دینامیکی دوربین ‌های مداربسته با قابلیت WDR، ۱۰۰ دسی بل است و دامنه دینامیکی دوربین ‌های مداربسته‌ی عادی ۵۰ دسی بل است.

چه اصطلاحات دیگری در دوربین ‌های مداربسته مشابه با اصطلاح DWDR است؟

اطلاحات دیگری در دوربین ‌های مداربسته مشابه با اصطلاح DWDR است؟

اگر سری به دنیای بازار فروش انواع دوربین ‌های مداربسته بزنید با انواع مختلفی از دوربین‌ها در رنج‌های قیمتی متفاوت و با کیفیت‌های متفاوتی رو به رو می‌شوید.

علت اصلی این اختلاف قیمت ‌ها تمایز در کیفیت عکس دوربین‌ ها با یکدیگر می‌باشد.

دوربین‌ ها از لحاظ رزولوشن تصویر، گستره‌ی دینامیکی، کیفیت تصویر برداری و… با یکدیگر متفاوت می‌باشند.

طراحی دوربین‌ های مداربسته به گونه ‌ای است که برخی از آن‌ها توانایی عکس برداری در محیط‌ هایی با شدت نور کم و برخی دیگر توانایی تصویر برداری در محیط‌هایی با شدت نور زیاد را دارا می‌باشند.

تمامی اصطلاحات DWDR، WDR، HLC، HDR و BLC دارای یک هدف کلی هستند و تنها تفاوت آنها در کیفیت عکس مورد نظر می‌ باشد.

پس این نکته را در نظر بگیرید قبل از خرید دوربین‌های مداربسته ابتدا محیط خود را نسبت به شدت نور و میزان اهمیت بسنجید سپس اقدام به خرید دوربین های مداربسته نمایید.

منظور از قابلیت HDR در دوربین های مداربسته چیست و تفاوت عملکردی آن با دو قابلیت DWDR و WDR در چیست؟

لازم به ذکر است که هنگام مقایسه تفاوت در میان انواع دوربین های مداربسته و قابلیت های موجود در آنها به تمامی نکات ریز و درشت، توجه نمایید چرا که می تواند هر کدام از این وجه تمایز ها تاثیر مستقیم در انتخاب و خرید هر کدامشان داشته باشد.

میزان رزولوشن

حضور قابلبیت HDR در دوربین‌های مداربسته این توانایی را به دوربین‌ های آنالوگ و دیجیتال داده است تا بتوانند در محیط ‌هایی با شدت نور متفاوت، عکس‌هایی با کیفیت و رزولوشن HD و FULL HD را ارائه دهد.

اگر بخواهیم به مقایسه‌ ی کارکرد HDR، DWDR و WDR بپردازیم، هر سه یک فعالیت را انجام می‌دهند، فقط عکسی که با دوربین ‌های مداربسته با قابلیت HDR گرفته می‌شود، از کیفیت بالاتری برخوردار است.

این را هم در نظر بگیرید که بر خلاف دو قابلیت DWDR و WDR که استفاده از آن‌ها بسیار رواج است، استفاده از دوربین ‌های مداربسته HDR کاربرد زیادی ندارد.

نحوه تصویر برداری

نحوه‌ی تصویربرداری دوربین مداربسته مدل HDR به صورت ثبت سه تصویر با سطح سه نور متفاوت می ‌باشد که در نهایت با ادغام تصاویر با یکدیگر تصویر نهایی که از لحاظ کیفیت در سطح بالاتری است ارائه می‌شود.

 از آن‌جایی که قابلیت HDR همانند DWDR به صورت نرم افزاری است، تصویر نهایی که ارسال می‌شود دارای رزولوشن پایینی می ‌باشد.

 تنها عاملی که مشخص می کند در دوربین ‌های مداربسته از کدامیک از قابلیت‌ها (DWDR و WDR و HDR) استفاده شود، میزان رزولوشن دوربین ‌های مداربسته می‌باشد.

 به گونه‌ ای که در رزولوشن‌ های پایین از نوع WDR و در رزولوشن ‌های بالاتر در دوربین‌ های مداربسته از HDR استفاده می ‌کنند.

بسیاری از خریداران دوربین مداربسته بعد از استفاده از این دوربین ها متوجه یکسری از نقوص در عملکرد آنها شده اند و همین اتفاق سبب عوض کردن و صرف هزینه ای هنگفت جهت خرید مجدد دوربین مداربسته می شوند.

برای حل این مشکل در درجه اول شما میبایست به دنبال دوربین مداربسته ای باشید که دارای گارانتی می باشد که در این زمان شما با خرید از هایک ویژن می توانید هر زمان که به مشکل اینچنینی برخوردید به صفحه گارانتی هایک ویژن مراجعه کرده و این مشکل را برای همیشه حل نمایید.

در چه مکان هایی از DWDR استفاده می شود ؟

از دوربین های مداربسته که دارای قابلیت DWDR می باشد در مکان هایی همچون مدرسه ها، مهد کودک و اداره ها استفاده می شود.

قیمت DWDR در دوربین مداربسته چقدر است ؟

قیمت انواع قابلیت ها در دوربین مداربسته کاملا متغییر است و شما برای اطلاع از قیمت دقیق باید به شرکت های معتبر برای خرید مراجعه نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *